Az angoltudás: a határok nélküli lehetőségek ajtaja.

Készítsd fel gyermeked a jövőre  olyan angoltudással, ami túlmutat az iskolai tananyagon és amivel bátran helyt áll majd a világban!

Csoportos foglalkozások

Online kiscsoportos tanfolyamok, szombati anyanyelvi klubok és nyári táborok és kurzusok formájában tanulhatsz nálunk.

Egyéni
órák

Egyéni, speciális oktatási fókuszú óráink lehetőséget biztosítanak az egyénre szabott oktatás megvalóítására. 

Minden tanulónknak megtaláljuk a száméra legmegfelelőbb oktatási formát! Válassz színes oktatási palettánk foglalkozásai közül!

Csoportos foglalkozásaink

Junior angol nyelvtanfolyamok

7-11 éves korig

Online junior tanfolyamainkkal kínálunk lehetőséget arra, hogy gyermeked kis létszámú, személyre szabott csoportban fejleszthesse angoltudását.  Tapasztalt és elkötelezett tanáraink munkája révén garantáljuk, hogy a tanév végére minden gyerek megszerezze azokat az alapvető nyelvi ismereteket, melyekkel biztosan tovább tud lépni a felsőbb évfolyamokra és később az életben is helytálljon.

Tini angol tanfolyamok

12-17 éves korig

Felső tagozatos vagy gimnazista gyermekednek ajánljuk beszédközpontú online tanfolyamainkat! Anyanyelvi oktatóink élvezetes órákon keresztül fejlesztik a tinik nyelvtudását. Nálunk a tanuló kíváncsi, örömmel használja az angol nyelvet, nem fél hibázni, és ezáltal magabiztosságot szerez!

Angol klubok szombatonként

6-17 éves korig

21 századi készségeket is aktívan fejlesztő projektmódszeres klubokkal várjuk a gyerekeket szombat délelőttönként. Ezzel a korszerű megközelítéssel nem csak a nyelvet sajátítják el, de kreativitásukat, kritikai gondolkodásukat és csapatmunkájukat is fejlesztik. Az iskolai passzivitás helyett itt aktív, magabiztos nyelvhasználókká válnak. Anyanyelvi oktatóinkkal pedig a tanulás pozitív élménnyé alakul, idegenkedés és gátlások nélkül.

Szünidei programok

8-17 éves korig

Intenzív angol tanfolyamainkat kamaszoknak ajánljuk, hogy felturbózzák angol tudásukat. Anyanyelvi táborainkat azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy egy hét alatt a lehető legtöbbet gyakorolják az angolt. Mindkét tábort anyanyelvi tanáraink vezetik, akikkel minden interakció kizárólag angolul történik. A nyári online angol tanfolyamokon pedig bárhonnan részt vehetnek a gyerekek, a nagymamától, a nyaralóból vagy akár külföldről is!

Egyéni nyelvórák

Lehetőséget biztosítunk

Egyéni nyelvórák lebonyolítására, hogy gyermeked a lehető leggyorsabb tempóban, 100% személyreszabott oktatásban részesüljön céljai és aktuális képességei figyelembevételével.

Rólunk

10 + év tapasztalat gyermek angol oktatás terén

Magyarországon fejlesztett, saját oktatási rendszer

Modern, interkatív tananyagok online és könyv formátumban is

Kis létszámú, nagy figyelemmel öszeállított csoportok

Nemzetközi, angol anyanyelvű tanárcsapat

Magyar
ügyfélszolgálat

Nyerj betekintést oktatási rendszerünkbe!

A projektalapú tanulás (PBL) egy izgalmas és diákközpontú módszer, melynek során a tanulók egy valós életbeli problémán dolgoznak, és együttműködnek társaikkal, hogy megoldást találjanak rá. Az angol mint második nyelv (ESL) oktatásában kivételesen hatékony, mert lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az angol nyelvet életszerű szituációkban alkalmazzák és gyakorolják. Így a tanulók kritikus gondolkodást, problémamegoldást és kreativitást alkalmazva fejleszthetik nyelvtudásukat, miközben olyan készségeket sajátítanak el, mint a kutatás, időgazdálkodás és prezentációs készségek. Az egész projektfolyamat a nyelvtanulók számára izgalmas, kihívást jelentő és kifizetődő élményt nyújt, ami javítja nyelvtudásukat és elősegíti az egész életen át tartó tanulást.

Ismerd meg a tanári csapatot!

Nemzetközi csapatunk, több mint 10 éves oktatási tapasztalatával segíti gyermekedet nyelvtanulással kapcsolatos céljai elérésében. Felruházzuk az új generációt olyan angoltudással, melyet nem csak az iskolában, hanem a való életben is tud kamatoztatni és nem hagyjuk, hogy angol tudás hiányában bármilyen hátrányt szenvedjen el a későbbiekben.