Az angol tudás ma
már alapműveltség

Vértezd fel gyermeked, olyan angoltudással, mellyel meg fogja állni a helyét a világban és melyet csak iskolai keretek között nem kaphat meg.

Csoportos
foglalkozások

Küldetésünk megszerettetni és a lehető legjobban megtanítani az angol nyelvet a 6-17 éves korosztály számára.

Egyéni
foglalkozások

Lehetőséget biztosítunk egyéni foglalkozások lebonyolítására a még intenzívebb haladás érdekében.

Foglalkozásaink sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a Te gyermekednek is megtalálhassuk a legmegfelelőbb oktatási formát!

Csoportos foglalkozásaink

Junior angol nyelvtanfolyamok

7-11 éves korig

Az iskolai tanévben online, kis csoportlétszámú junior tanfolyamainkon tanulhat nálunk gyermeke. Célunk eredményes oktatást biztosítani tapasztalt és elhivatott tanáraink segítségével, hogy gyermeke az alsó tagozat végeztével a megfelelő nyelvi alapok birtokában legyen.

Tini angol tanfolyamok

12-17 éves korig

Felső tagozatos illetve gimnazista gyermeke számára a Teens English Club beszédközpontú online tini tanfolyamait ajánljuk. Tapasztalt és elhivatott anyanyelvi oktatóink mindent megtesznek azért, hogy a tini korosztály élvezetes és kommunikáció központú órák alkalmával fejlessze nyelvtudását. A hagyományos ismeretátadás helyett, itt a tanuló kérdez, kíváncsi, felfedez, nem fél hibákat ejteni az idegen nyelv használatában, mindezáltal pedig magabiztosságra tesz szert!

Angol klubok szombatonként

6-17 éves korig

Projektmódszeren alapuló, korcsoportra bontott klubokat szervezünk szombat délelőttönként. A projektmódszer egy aktív ismeretszerzés. Az iskolákban megszokott passzív befogadó és feldolgozó szerepből a gyerekek átléphetnek egy aktív, az idegen nyelvet folyamatosan használó, kommunikáló, nyelvi elemekkel szabadon kísérletező, magabiztos tanulói szerepbe. Anyanyelvi tanáraink és módszertanunk hatására pozitív attitűd alakul ki az idegen nyelvvel kapcsolatban, az idegenkedés és gátlások helyett.

Szünidei programok

8-17 éves korig

Intenzív angol tanfolyamainkat kamaszoknak ajánljuk, hogy felturbózzák angol tudásukat. Anyanyelvi táborainkat azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy egy hét alatt a lehető legtöbbet gyakorolják az angolt. Mindkét tábort anyanyelvi tanáraink vezetik, akikkel minden interakció kizárólag angolul történik. A nyári online angol tanfolyamokon pedig bárhonnan részt vehetnek a gyerekek, a nagymamától, a nyaralóból vagy akár külföldről is!

Egyéni nyelvórák

Lehetőséget biztosítunk

Egyéni nyelvórák lebonyolítására, hogy gyermeked a lehető leggyorsabb tempóban, 100% személyreszabott oktatásban részesüljön céljai és aktuális képességei figyelembevételével.

Rólunk

10 + év tapasztalat gyermek angol oktatás terén

Magyarországon fejlesztett, saját oktatási rendszer

Modern, interkatív tananyagok online és könyv formátumban is

Kis létszámú, nagy figyelemmel öszeállított csoportok

Nemzetközi, angol anyanyelvű tanárcsapat

Magyar
ügyfélszolgálat

Nyerj betekintést oktatási rendszerünkbe!

A projektalapú tanulás (PBL) egy izgalmas és diákközpontú módszer, melynek során a tanulók egy valós életbeli problémán dolgoznak, és együttműködnek társaikkal, hogy megoldást találjanak rá. Az angol mint második nyelv (ESL) oktatásában kivételesen hatékony, mert lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az angol nyelvet életszerű szituációkban alkalmazzák és gyakorolják. Így a tanulók kritikus gondolkodást, problémamegoldást és kreativitást alkalmazva fejleszthetik nyelvtudásukat, miközben olyan készségeket sajátítanak el, mint a kutatás, időgazdálkodás és prezentációs készségek. Az egész projektfolyamat a nyelvtanulók számára izgalmas, kihívást jelentő és kifizetődő élményt nyújt, ami javítja nyelvtudásukat és elősegíti az egész életen át tartó tanulást.

Ismerd meg a tanári csapatot!

Nemzetközi csapatunk, több mint 10 éves oktatási tapasztalatával segíti gyermekedet nyelvtanulással kapcsolatos céljai elérésében. Felruházzuk az új generációt olyan angoltudással, melyet nem csak az iskolában, hanem a való életben is tud kamatoztatni és nem hagyjuk, hogy angol tudás hiányában bármilyen hátrányt szenvedjen el a későbbiekben.