Junior online angol tanfolyam 7-11 éves korig

Vértezd fel gyermeked olyan angoltudással, amit az iskolában nem kap meg!

Te is úgy érzed, hogy az iskolai angol oktatás nem elég hatékony?​

A Kids English Club online junior tanfolyamain gyermeked megszerezheti azokat biztos nyelvi alapokat, amik nyelvtudását meghatározzák majd a későbbiekben!

Iskolai oktatás

Junior tanfolyam

7-11
ÉVES KORIG

MAX. 5 FŐS CSOPORTOK

ONLINE ÉLŐ
OKTATÁS

ANGOL ANYANYELVI TANÁROK

Tanfolyam

Heti 1*60 perc

max. 5 fős csoport

4,5 hónap

108.000Ft / félév

Havonta csupán 24.000 Ft-ért tanulhat kíváló anyanyelvi oktatóval angolul gyeremeked

Szeretnél megbizonyosodni arról hogy gyermeked a legjobb oktatásban részesül?

Jelentkezzetek egy ingyenes próbaórára!

Ismerjétek meg oktatási rendszerünk!

Oktatási rendszerünk a 21. századi családok életviteléhez alkalmazkodik: többféle oktatási formát kínálva könnyíti meg az angol nyelvtanulás beillesztését a hétköznapokba.

Iskolaidőben, a hétköznapokon online tanfolyamaink biztosítják a stabil és heti rendszerességű  nyelvtanulást. Szombatonként klubjainkban erősítjük a beszédkészséget és a magabiztos kommunikációt. Nyári programjainkon pedig  projektmódszerrel tanulhat angolul minden korosztály.  Büszkék vagyunk rá, hogy ezáltal nemcsak a hozzánk járó gyerekek angoltudása fejlődik ennek a hatékony  módszernek köszönhetően, hanem olyan 21. századi készségeik is, mint a progbémamegoldás, a prezentálás, a tárgyalókészség vagy a kreativitás. Emellett nyelvizsgafelkészítéssel, egyéni órákkal és angol nyelvű pályaorientációs kurzussal várjuk a gyerekeket. 

Miért válassza az online angol tanfolyamainkat 7-11 éves gyermeke számára?

Ebben a korban a gyermekek nyelvi készségei gyorsan fejlődnek. 2. osztályos koruktól kezdődően a nyelvtanulás is hatékonyan beépíthető az életükbe, anélkül, hogy az unalmassá válna.
Játékos, de Kihívást Jelentő Tanulás
Nem szükséges nyelvtani szabályokat magolniuk vagy szódolgozatokat írniuk ahhoz, hogy fejlődjenek. A túl könnyű vagy „dedós” tananyagoktól pedig elmenekülnek. Nálunk a csoport tudásszintjéhez és érdeklődéséhez mindig egyedileg választunk érdekes, izgalmas nyelvkönyvet.
Kiskamaszok Igényeihez Igazodva
10-12 éves korukra a gyerekek már képesek rengeteg információt feldolgozni. Ebben az életkorban már kiskamaszokról beszélünk, akiknek fontos, hogy valós életbeli kontextusban lássák az angol nyelv hasznosságát: legyen szó e-mailek megírásáról, pop-dalok értelmezéséről vagy weboldalakon való böngészésről.
Valódi, Életszerű Eredmények
Tanfolyamainkon gyermekének nem csak a nyelvtudása fejlődik, de megtanulja, hogyan alkalmazhatja azt a mindennapokban is. A tananyagokat úgy állítjuk össze, hogy a gyerekek valódi élethelyzetekben használhassák az angolt, ezáltal megtapasztalva az ismeretek gyakorlati hasznosságát.

Gyermeked oktatása a legjobbat érdemli:

10 + év tapasztalat gyermek angol oktatás terén

Magyarországon fejlesztett, saját oktatási rendszer

Modern, interkatív tananyagok online és könyv formátumban is

Kis létszámú, nagy figyelemmel öszeállított csoportok

Nemzetközi, angol anyanyelvű tanárcsapat

Magyar
ügyfélszolgálat

Ismerd meg a tanári csapatot!

Nemzetközi csapatunk tagjai, több éves oktatási tapasztalatukkal támogatják gyermekedet nyelvtanulási ambíciói megvalósításában. Célunk, hogy a fiatal generáció olyan angol nyelvi készségekkel rendelkezzen, amelyek nem csupán az iskolai keretek között hasznosak, hanem az élet különböző területein is alkalmazhatóak. Így biztosíthatjuk, hogy gyermeked ne szenvedjen hátrányt későbbi életpályáján az angol nyelvtudás hiánya miatt. Csatlakozz hozzánk, és tedd lehetővé, hogy gyermeked a legjobb eszközökkel gazdagíthassa jövőjét!

Hadd beszéljenek mások is rólunk:

Töltsétek ki az űrlapot és jelentkezzetek ingyenes próbaórára!

Online Junior Tanfolyam