Anyanyelvi angol tábor
8-14 éves gyerekeknek

Szeretnéd, hogy idén nyáron gyermeked aktív angoltudást és életrevaló készségeket szerezzen, úgy, hogy közben szuperül érzi magát?

Többet szeretnél adni gyermekednek egy átlagos nyári tábornál?​

AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ!

Ha számodra is kiemelt fontosságú gyeremeked angoltudása, ezt a nyári programot ne hagyjátok ki! Táborainkban a magas szinvonalú, anyanyelvi angol oktatás mellett gyeremeked a jövő szuper készségeit is elsajátíthatja!

Miért kínál többet táborunk egy átlagos angol tábornál?

Nálunk az angoltanulás kiemelt szerepet kap és a tábor első percétől az utolsóig angolul beszélünk! 100% anyanyelvi angol. Így biztos lehetsz, hogy a tökéletes kiejtést és nyelvtant sajátítja majd el gyermeked!

Tapasztalt és szimpatikus  tanáraink a legfélénkebb gyerekekből is előcsalogatják az angol beszédet. A gyerekek nálunk folyamatos sikerélményként, örömmel élik meg a tanulást! 

A táborunkban alkalmazott projektmódszer lehetővé teszi, hogy a gyerekek életszerű helyzetekben alkalmazzák az angol nyelvet, valós kihívásokon dolgozzanak és kreativitásukat kamatoztassák. Emellett a módszer mellett a táborozók önbizalma, kreatív gondolkodása és prezentációs készsége is fejlődik.

Fontos számunkra, hogy olyan szabadidős tevékenységekkel egészítsük ki az angoltanulást, amit a gyerekek igazán élveznek. Bowling, falmászás, strand és a vizibombák is elmaradhatatlan részei aktív nyári táborunknak. Mivel oktatóink anyanyelvűek, az angolozás ezeknél a programoknál sem marad el, így igazán élményalapú a tanulás!

Mi is az a projektmódszer és miért működik jól a nyelvoktatásban?​

A projektalapú tanulás (PBL) egy izgalmas és diákközpontú módszer, melynek során a tanulók egy valós életbeli problémán dolgoznak, és együttműködnek társaikkal, hogy megoldást találjanak rá. Az angol mint második nyelv (ESL) oktatásában kivételesen hatékony, mert lehetővé teszi a tanulók számára, hogy az angol nyelvet életszerű szituációkban alkalmazzák és gyakorolják. Így a tanulók kritikus gondolkodást, problémamegoldást és kreativitást alkalmazva fejleszthetik nyelvtudásukat, miközben olyan készségeket sajátítanak el, mint a kutatás, időgazdálkodás és prezentációs készségek. Az egész projektfolyamat a nyelvtanulók számára izgalmas, kihívást jelentő és kifizetődő élményt nyújt, ami javítja nyelvtudásukat és elősegíti az egész életen át tartó tanulást.

Tudnivalók

A tábort minden nap 8-16 óra között rendezzük meg.

Napi 3x étkezés biztosított a gyerekek számára (speciális diéta +8000 Ft/5 nap)

A tábor ára:
75 000 Ft
Testvérkedvezménnyel és több hét esetén:
65 000 Ft

A tábor ára tartalmaz minden belépőjegyet és oktatási anyagot.

8:00-tól gyülekező, játékok
Nagy tapasztalattal bíró tanáraink azonnal bevonják a gyerekeket a csapatmunkákba, játékokba. Különös gondot fordítunk az egyéni odafigyelésre, hogy mindenki otthonosan és magabiztosan érezze magát!
1
8:30-10:00 projektmunkák, vetélkedők
A diákok olyan projekteken dolgoznak, amelyeknek célja az angol nyelv használata valós élethelyzetekben. A tanulók az izgalmas projektfeladatok során az angoltanulással egyidőben fejelesztik kommunikációs, kutatási és prezentációs készségeiket is.
2
10:00 tízórai
Gyümölcslevet és péksütit kapnak a gyerekek.
3
10:30-12:30 Társasjátékok
MasterChef junior, Shark Tank, X-Factor, Family Feud
Társasjátékaink évek óta táborozóink nagy kedvencei között szerepelnek!
4
12:30-13:00 Ebéd
Évek óta bevált étteremből rendeljük 'gyerekbarát' ételeinket. Ételallergiás táborozóink számára is biztosítunk étkezést.
5
13:30-16:00 Sport programok
Bowling és falmászás teszik még kalandosabbá a hetet!
6
16:00 Uzsonna, táborzárás
Délután uzsonnával és a projektek, vetélkedők prezentálásával zárjuk a napot.
7

Ismerjétek meg tanárainkat,
akik a táborokat tartják!

Trellz Lewis – XII. kerület​

I am a 31-year-old native English teacher from St. Vincent and the Grenadines. Not only do I love traveling, but I love teaching as well! I have many years of teaching experience from numerous countries around the world. I’m a real fan of PBL (project based learning) and love teaching kids English in a fun and engaging way! Can’t wait to meet you this summer!

Gabe Thomas – Budaörs 13+​

My name is Gabe and I’m from New York City. Students enjoy my lessons because I make each class fun, unique and we always learn new things with different, interactive techniques and methods. I’m a huge advocate of Project Based Learning, this modern and fantastic method which makes learning English much more enjoyable. Come and try it out yourself!

Princess Thuli – Budaörs 11+

I started teaching by accident. I was initially an Osteoarcheologist on my way to be certified when I fell in love with teaching. I found that I related really well to students and I truly enjoyed seeing the progress they make after a series of my classes. With that said, I received my Bachelor’s degree in Archaeology and English in Botswana. Then I got my Post-Graduate Diploma in English education as well. Seeing children being enthusiastic during our camps makes me love my job!

Etelka Tóth Farkas

I am a native English and Math teacher from Melbourne, Australia. I have been living in Budapest for over 10 years and teaching for the past 6 years.My lessons are English only and conversation-based that are fun, easy-going, yet all the while challenging the students to advance. The thing I love most about teaching is helping students gain confidence in using the English or Math learnt on lessons in real life situations. Besides teaching, I love singing, playing on the violin, and learning languages myself.

Nézd meg mit gondolnak rólunk eddigi táborozóink

Nagyon köszönjük nektek, hogy Beni teljesen máshogy áll az angolhoz a nyár végére! Az eredeti egy hét helyett két hetet töltött nálatok, ami nem várt csoda ahhoz képest, hogy az elején hallani sem akart az ‘angoltáborról’ Azóta azt kérdezgeti, hogy az iskolában miért nem így tanítják az angolt. A tanárok ‘életérzése’ teljesen magával ragadta. Lelkesen meséli, hogy Gabe vagy Trellz mit mesélt neki. Nem is tudtuk, hogy lehet ennyire ‘otthonos’ egy nyelviskola!

krisztina (beni,9)

Már rég szerettem volna Neked írni és megköszönni, hogy vagytok! 
Dóri imádja az órákat Natalival, rengeteget fejlődik, tanul, mindezt közvetlen, laza környezetben , hangulatban. Most félévkor angolból szaktanári dicséretet kapott, amihez – biztos vagyok benne – az online angol óra nagymértékben hozzájárult.
Kijelentette, hogy az idei nyár nem lesz nyár, ha nem mehet hozzátok angol táborba. 
(természetesen megy  🙂

POLETT (Dóri)

Nyaranként eddig 3-4 táborba vittem Esztert, de amióta Titeket megtaláltunk, csak hozzátok akar menni a nyáron. :)) Én nem bánom, csak tanulja az angolt!  Princesst imádja és órákig mesél a projektekről, amiken dolgoznak. Rengeteg élménnyel jön haza minden nap. Csak meg szerettem volna köszönni ezt. Ősszel az angol  klubokat is biztosan kipróbáljuk!

Virág (eszter, 11)

Helyszínek és időpontok

Időpontok a budaörsi helyszínen

06.19.-06.23.

06.26.-06.30.
07.03.-07.07.
07.10.-07.14.
07.24.-07.28.
08.14.-08.18.
08.21.-08.26.

Időpontok a XII. kerületi helyszínen

06.19.-06.23.

06.26.-06.30.
07.03.-07.07.
07.10.-07.14.
07.24.-07.28.
08.14.-08.18.
08.21.-08.26.

Jelentkezzetek az űrlap kitöltésével!

nyári tábor

Copyright © Minden jog fenntartva. | Kids and Teens English Club 2021.