Online angol tanfolyamok anyanyelvi tanárokkal 7-18 éves korig

Kis létszámú, gondosan összeválogatott csoportok, modern tananyag és tanáraink egyéni odafigyelése biztosítják, hogy gyeremeked 7-18 éves korig fejleszthesse nálunk angoltudását!

Online Junior
Angol Tanfolyam

Online Tini
Angol Tanfolyam

Oktatási rendszerünk

Oktatási rendszerünk a 21. századi családok életviteléhez alkalmazkodik: többféle oktatási formát kínálva könnyíti meg az angol nyelvtanulás beillesztését a hétköznapokba.

Iskolaidőben, a hétköznapokon online tanfolyamaink biztosítják a stabil és heti rendszerességű  nyelvtanulást. Szombatonként klubjainkban erősítjük a beszédkészséget és a magabiztos kommunikációt. Nyári programjainkon pedig  projektmódszerrel tanulhat angolul minden korosztály.  Büszkék vagyunk rá, hogy ezáltal nemcsak a hozzánk járó gyerekek angoltudása fejlődik ennek a hatékony  módszernek köszönhetően, hanem olyan 21. századi készségeik is, mint a progbémamegoldás, a prezentálás, a tárgyalókészség vagy a kreativitás. Emellett nyelvizsgafelkészítéssel, egyéni órákkal és angol nyelvű pályaorientációs kurzussal várjuk a gyerekeket. 

7-11 éves korig

Online Junior Angol Tanfolyam

Online angol óráink lehetővé teszik, hogy gyermeked az otthon kényelmében, heti rendszerességgel anyanyelvi tanárainkkal alapozza meg nyelvtudását. Nem csupán eredményeket garantálunk, de egy barátságos és magával ragadó tanulási élményt is. Csatlakozzatok hozzánk, és fedezzétek fel a nyelvtanulás új, izgalmas dimenzióját!

A 2020-as év jelentette az átmenetet az online nyelvoktatási platformokra, és az eltelt időszakban szerzett pozitív tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy ez a modell kis csoportlétszám esetén kiemelkedően hatékony és egyaránt kényelmes minden érintett számára. A hétköznapok dinamikájába is remekül illeszkedik: az iskolából hazatérő tanulóink számára elegendő idő marad a pihenésre és napi teendőik elvégzésére, mielőtt az online órák kezdetét vennék, ahol elismert anyanyelvi oktatóink személyre szabott oktatási módszerekkel várják őket egy nemzetközileg összetett és szimpatikus csapat keretein belül.

12-17 éves korig

Online Tini Angol Tanfolyam

Anyanyelvi tanárok által vezetett, tinédzsereknek tartott foglalkozásaink azoknak a gyerekeknek nyújtanak gyakorlási lehetőséget, akik már legalább 2-4 éve tanulnak angolul.

Izgalmas szókincs- és kommunikációfejlesztő feladatokon keresztül ösztönözzük őket arra, hogy az iskolában vagy a junior tanfolyamainkon megszerzett tudásukat a gyakorlatban is magabiztosan tudják használni.
Tanáraink barátságos, ösztönző és segítőkész hozzáállása eredményeként az órák egytől-egyig bensőséges és rendkívül jó hangulatban telnek. Hiszünk benne, hogy a foglalkozásokon szerzett tudás és pozitív tapasztalat egy életre meghatározza majd tanulóink angol nyelvhez fűződő viszonyát.
Felkészült anyanyelvi tanárok, modern oktatási anyagok, tinédzsereknél jól bevált módszertanunk, érdekes témák és sok-sok kommunikatív feladat (mini projektek, szerepjáték, szituációs gyakorlatok, stb) garantálják, hogy folyékonyan, magabiztosan, rutinosan kommunikáljanak angolul a résztvevő fiatalok.

Gyermeked a legjobbat érdemli:

10 + év tapasztalat gyermek angol oktatás terén

Magyarországon fejlesztett, saját oktatási rendszer

Modern, interkatív tananyagok online és könyv formátumban is

Kis létszámú, nagy figyelemmel öszeállított csoportok

Nemzetközi, angol anyanyelvű tanárcsapat

Magyar
ügyfélszolgálat

Ismerd meg a tanári csapatot!

Nemzetközi csapatunk tagjai, több éves oktatási tapasztalatukkal támogatják gyermekedet nyelvtanulási ambíciói megvalósításában. Célunk, hogy a fiatal generáció olyan angol nyelvi készségekkel rendelkezzen, amelyek nem csupán az iskolai keretek között hasznosak, hanem az élet különböző területein is alkalmazhatóak. Így biztosíthatjuk, hogy gyermeked ne szenvedjen hátrányt későbbi életpályáján az angol nyelvtudás hiánya miatt. Csatlakozz hozzánk, és tedd lehetővé, hogy gyermeked a legjobb eszközökkel gazdagíthassa jövőjét!

Hadd beszéljenek mások is rólunk: